Veď mě dáál aneb Cesta tam a zase zpátky

(Štěpoš, 30.6.2004, 16:50)

Včerejší večírek se vydařil, o tom není pochyb. Končilo se okolo půl čtvrté, protože došlo mlíčko (zelené bylo naštěstí dost :) ). Tím to všechno teprve začalo. Z toho hodného staršího pána, co nás pozval domů, se vyklubal Strašný_a_hlavně_strašně_zlý_čaroděj, který nas uvěznil ve svém chladném hradu, kde nebylo nic na jídlo (kromě nenačitýho kečupu). Nebyla by to ovšem avivážová elitní jednotka, aby se nechala zaskočit. Brťas hrdinsky odlákal pozornost Čaroděje (použil svou tajnou schopnost killin' gas (nebo ass?) -- normálního člověka porazí, ale otupělého Čaroděje jen uspala), takže dvojice Radeck a Štěpoš mohla nespatřeně uniknout kuchyňským oknem.

Potřebovali jsme získat posvátné bagety, které by nám dodaly sílu na poražení Čaroděje a vysvobození Brťase. Jenže ty se ukrývaly kdesi v nehostinné pustině Šlapanic. Snažili jsme se získat podporu Ťápoše, ale neúspěšně :(. Nakonec jsme se utábořili přímo v Království Strašného_a_hlavně_strašně_zlého_čaroděje. Ten nás při cestě do práce díky maskování přehlédl a my jsme tak mohli jít zpátky do jeho hradu, kde je jediná možnost Čaroděje porazit. Kde to začalo, tam to taky muselo skončit.

Do hradu nás vpustil Brťas, který spustil svoje kadeře až do hradního příkopu a my po nich mohli vyšplhat. Společně jsme mu tam nachystali past, která ho nadosmrti smrťoucí uvězní (ne, ženu jsme mu tam doopravdy nenechali :) )!!!

Podrobnější info najdete v  Oslavě konce školy.

PS: možná to tak nevypadá, ale fakt to tak bylo :). Jo a věřili byste, že po aviváži může být zelený bobik? Mě se to sice nepodařilo, ale některým jiným ano :).